Uw mening

Lees hier de ervaringen van anderen of laat zelf uw reactie achter middels het formulier onderaan de pagina. U kunt uw mening geven over bijvoorbeeld: het resultaat van de behandeling, de sfeer in de praktijk, het advies, de informatievoorziening of de prijs-kwaliteitverhouding.


Meningen van anderen

 1. Annie

  Sinds mijn vroege tienerjaren heb ik vanwege een afwijking van mijn wervelkolom fysiotherapie nodig gehad. De orthopeed vond dat het “niet slechter” werd. Totdat ik in de jaren zeventig kennismaakte met deze vorm van manuele therapie en vanaf dat moment ging het echt beter. Door de jaren heen had ik aan een paar behandelingen per jaar genoeg. Nu ik tegen de 70 loop, heb ik wat vaker nodig om mobiel te blijven en in combinatie met zwemmen, wandelen en fietsen (wat ik gelukkig graag doe) lukt dat aardig.
  Daarnaast komt het ook tot gesprekken over alles wat ons bezighoudt en ook een luisterend oor is plezierig, maar dat heeft meer met de persoon van doen dan met de therapie.
  Kortom, Marjanne Broeder is voor mij een vertrouwd en heilzaam adres!

 2. Herma ten Brinke

  Al een fors aantal jaren ga ik regelmatig naar Manuele therapie om o.a. mijn nek los te maken. Toen mijn therapeute met pensioen ging verwees ze mij naar mw. Broeder in Zelhem. Dat was een uitstekend advies. Mw. Broeder werkt volgens dezelfde methode als m’n vorige therapeute. Als ze zich een uurtje met me heeft beziggehouden voelt m’n lichaam een stuk prettiger en kan ik er weer een flinke tijd tegen. Prima therapeute en ook nog heel aardig.
  Dubbel boffen dus.

 3. Sonja Brinkhorst

  Ik ben een aantal jaren geleden in contact gekomen met Marianne door de goede bevindingen van een andere patiƫnte.
  Heb de afgelopen jaren vaak last gehad van spanningen en stress waardoor ik nek, schouder en rugklachten heb.
  Door de behandelingen van Marianne kan ik mij weer beter bewegen en na de behandelingen merk ik dat de klachten aanzienlijk verminderen.
  Uiteraard is een combinatie van minder stress en spanning van goede invloed, maar toch merk ik zeker verschil.
  Hartelijk dank hiervoor Marianne!

Laat uw mening achter

 • (will not be published)

Copyright © 2019 Marjanne Broeder